Foto: Darja Štravs Tisu

Ste pred kratkim ali že nekaj časa nazaj zaključili študij katere koli stopnje študija na AMEU – Akademiji za ples, ste morda tik pred diplomo?

Če ste, vas vabimo, da se pridružite KLUBU ALUMNOV AEMU – AP, ki deluje pod okriljem mreže klubov alumnov ALMA MATER EUROPAEA. Nudimo vam brezplačen dostop do digitalnih baz strokovne literature, povezovanje in vključevanje v projekte ter mnoge ugodnosti, ki jih lahko koristite tudi po izteku statusa študenta. Članstvo v Alumni klub Alma Mater je brezplačno in vam omogoča, da boste obveščeni o najrazličnejših dogodkih in ugodnostih, ki jih le ta omogoča. V kolikor se želite včlaniti v Alumni Klub, prosimo, da za dodatne informacije pišete na alumni@almamater.si.

Ostani povezan z AMEU – Akademijo za ples tudi po zaključku študija. Postani član Kluba alumnov AMEU – AP in ostani v stiku, deli svojo zgodbo, organiziraj srečanje s kolegi ali pa nam preprosto sledi na portalu. 

Pridruži se nam že danes! 

Alma Mater Europaea – Akademija za ples vzdržuje in neguje stike s svojimi nekdanjimi študenti ter poskuša le-te med seboj tudi povezati. Člani Alumni kluba so naši ambasadorji, ki s svojimi uspešnimi zgodbami vplivajo na razvoj slovenskega in mednarodnega plesnega področja. V veliko pomoč so mladim študentom, ki šele vstopajo na profesionalno pot, saj si lahko izmenjujejo ideje in priložnosti za zaposlovanje ter uživajo v številnih drugih ugodnostih.

Alumni klubi predstavljajo učinkovite vrste socialnega mreženja, ki omogočajo izmenjavo informacij,  ustvarjalna in pedagoška sodelovanja ter vam tako odpro vrata v prihodnost.

Alma Mater Europaea – Akademija za ples je zelo ponosna na uspehe svojih diplomatov, med katerimi so se  nekateri usmerili v pedagoški poklic, drugi so aktivni plesalci in koreografi, opazni tudi na mednarodnih gledaliških odrih in festivalskih prizoriščih.

Člani Alumni kluba AMEU-AP

Helena Valerija Krieger

Helena Valerija Krieger

Vodja baletne šole na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor

Claudia Sovre

Claudia Sovre

Asistentka koreografa v SNG Opera in balet Ljubljana

Martina Svetina

Martina Svetina

Učiteljica baleta in sodobnih plesnih tehnik na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor

Neža Pele

Neža Pele

Diplomirana plesalka, koreografinja

namaria Bagarić

Anamaria Bagarić

Diplomirana plesalka, koreografinja